top of page

Vanesa & Vladimir

Kada radite posao zato što ga jednostavno volite, onda to nije posao i svaki put sebi postavite najviše moguće ciljeve. A kada te ciljeve pomerate svakim danom sve višlje, za Vas jednostavno nema granice. Vanesi i Vladimiru smo veridbu fotografisali na jedan vrlo specifičan način, i tada sa tim fotografijama - pomerili smo granice. Kada nas je Vanesa pozvala da li bi hteli da fotografišemo njihovo venčanje, bilo je više od 15 meseci do venčanja. Znali smo da radimo dobar posao. Sa zadovoljstvom smo prihvatili i polako krenuli da se detaljno pripremamo za njihov veliki dan.

Stigao je i dan venčanja... Puno smeha, ljubavi i saveta od roditelja. Prvi pogled na mladu kao u snu, pun ljubavi i nežnosti.

Da bi upotpunili priču, nastavili smo poseban dan šetnjom po sunčanom Petrovaradinu, lokaciji koja je imala poseban značaj za ovo dvoje mladih ljudi. Pogled u nebo, miris cveta, šetnja sa dragom osobom… to je ljubav. To su trenutci za koje bi želeli da traju večno. Fotografijama smo to i uspeli.
 

bottom of page